Wie ben ik?

Foto van mij

Ik ben Linda Koenen, het gezicht achter mijn bedrijf Voorlkaar.
In Zoetermeer woon ik met mijn man Yntse en onze 2 zonen en hond. Opruimen, ordenen en het geven van handige en praktische oplossingen bij huis tuin en keuken problemen zijn dingen waar ik blij van word.

Van nature ben ik een optimist, spontaan, heb oog voor detail maar verlies niet het grote geheel uit het oog. Ben praktisch ingesteld, een aanpakker met doorzettingsvermogen, met een flinke dosis humor. Ook heb ik een grote passie voor tuinieren en de natuur.

In 2023 heb ik de opleiding Professional Organizer voor Particulieren gevolgd.  Een opgeruimd huis zorgt voor rust en positiviteit in je hoofd en je leven. Weer grip hebben op je spullen en leven, wie wil dat nou niet?

Ik ga je helpen met het opruimen en organiseren van je kledingkasten, zolders, (woon)kamers, keukens, garages zodat je weer rust en ruimte in huis krijg! Ook help ik je met je administratie en/of je agenda en planning  zodat je weer overzicht hebt en nooit meer iets kan vergeten

Contact

 

Het kan best spannend zijn om hulp te zoeken.
Dat begrijp ik heel goed. Ik start dan ook met een kennismakingsgesprek van een uur bij jou thuis om geheel vrijblijvend, te bekijken waar ik je mee kan helpen.
Vul het onderstaande formulier in om contact met me op te nemen. Hopelijk tot snel!😀

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven